Nyheder

Den 27. februar 2019 kickstartede 18 danske virksomheder deres innovationsrejse i SDG Accelerator for SMVer i FN Byen i København.

28. februar 2019

Nu sættes anden runde af FN-projektet, SDG Accelerator for SMVer i gang. UNDP, Industriens Fond og 19 danske virksomheder skal samarbejde om at skabe ny bæredygtig forretning i regi af FN’s Verdensmål. Den 27. februar 2019 starter virksomhederne deres innovationsrejse.

26. februar 2019

Muslinger som ny foderingrediens, en cirkulær forretningsmodel for børnesko samt software, der optimerer afgrøders afkast i Nicaragua. Dette er blot et udpluk af de mange nye bæredygtige forretningsløsninger udviklet af danske virksomheder i UNDP’s SDG Accelerator for SMVer, der blev præsenteret i FN Byen i går.

17. januar 2019

FN’s Udviklingsprogram (UNDP) og Industriens Fond inviterer til fejring af de 13 danske virksomheder, der i 2018 har fuldført FN’s innovationsforløb ’SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder’. Til arrangementet vil du få indblik i de 13 løsninger, det har resulteret i, og blive klogere på, hvordan forretningsmål og Verdensmål kan gå hånd i hånd.

9. januar 2019

The Danish daily Jyllands-Posten recently published an article about one of the participating companies in the programme Ingemann, and their new digital platform called Climática.

16. oktober 2018