Photo: Ingemann

 

Jyllands-Posten skrev for nylig en artikel om én af de deltagende virksomheder i SDG Accelerator, Ingemann. Artiklen handlede om deres nye projekt i Nicaragua, en digital platform kaldet Climática, samt hvorledes de havde brugt SDG Accelerator-forløbet i arbejdet med denne. 

Climática er et kreditvurderings- og prognosesystem, hvor bankerne kan lægge information ind på den landmands matrikel, som søger et høstlån. Noget som er svært at få i dag. Systemet kan vurdere, om risikoen er høj eller lav og hvilke afgrøder, der vil matche matriklen bedst og kan hjælpe småbønder til at få nemmere adgang til kreditter ved at hjælpe bankerne til færre tab.

Læs hele artiklen her

 

Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann
Slide
Photo: Ingemann

Seneste nyheder

Den 21. februar 2020 i FN Byen i København fejrede vi de 19 danske små og mellemstore virksomheder, der havde deltaget i SDG Accelerator-programmet i 2019.

Det er med stor glæde, at UNDP og Industriens Fond kan invitere til en fejring af de virksomheder, der i 2019 har fuldført SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder. I programmet har 32…

Danske virksomheder får ild i øjnene, når de hører ordet verdensmålene. Men hvad betyder de reelt for erhvervslivet, og hvordan kan de bruge dem til at udvikle ny forretning, der både gør godt…

Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor blogger om Verdensmålene som et springbræt for bæredygtig innovation. Læs bloggen hos Dansk Industri.