Nyheder

Danske virksomheder får ild i øjnene, når de hører ordet verdensmålene. Men hvad betyder de reelt for erhvervslivet, og hvordan kan de bruge dem til at udvikle ny forretning, der både gør godt bundlinje og verdenen omkring os? Dette blev diskuteret ved onsdagens sdg-konference, hvor vi delte ud af erfaringer fra sdg accelerator og fra filantropi til forretning.

17. maj 2019

Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor blogger om Verdensmålene som et springbræt for bæredygtig innovation. Læs bloggen hos Dansk Industri.

16. april 2019

Den 27. februar 2019 kickstartede 18 danske virksomheder deres innovationsrejse i SDG Accelerator for SMVer i FN Byen i København.

28. februar 2019

Nu sættes anden runde af FN-projektet, SDG Accelerator for SMVer i gang. UNDP, Industriens Fond og 19 danske virksomheder skal samarbejde om at skabe ny bæredygtig forretning i regi af FN’s Verdensmål. Den 27. februar 2019 starter virksomhederne deres innovationsrejse.

26. februar 2019

Muslinger som ny foderingrediens, en cirkulær forretningsmodel for børnesko samt software, der optimerer afgrøders afkast i Nicaragua. Dette er blot et udpluk af de mange nye bæredygtige forretningsløsninger udviklet af danske virksomheder i UNDP’s SDG Accelerator for SMVer, der blev præsenteret i FN Byen i går.

17. januar 2019